ЖАҺАНДАНУ ЗАМАНЫНДАҒЫ ТАРИХТЫ ОҚЫТУДЫҢ ТИІМДІ ЖӘНЕ ТИІМСІЗ ТҰСТАРЫ - Әлім, Н.Ә. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі және мақсаты: жаһандану заманындағы Z ұрпақты тарихты оқыту барысындағы оқытуда іс– тәжірибе арқылы жұмыс жасауға және ақпараттық технологияларды іс– тәжірибе барысындадұрыс қолданудыүйрету. Zұрпақтың сұранысына сай, сабақты өткізуде ақпараттық технологиялардың соңғы әдіс-тәсілдерін қолдану. Қолдану арқылы нәтижелі жұмыс жасау жолын ұсыну.
Keywords: тарих сабағы; жаһандану заманы; Z ұрпақ; ақпараттық технология