5-СЫНЫП МАТЕМАТИКА САБАҒЫНДА ОҚУШЫЛАРДЫҢ БІЛІМІН КРЕТРИАЛДЫ БАҒАЛАУ - Узакбаева, У.Г.; Фазылова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада 5 сынып оқушыларының өзін-өзі немесе бір-бірін бағалауы, оның білім беру процесіндегі алатын орны, математика сабағында критериалды бағалаудың кейбір мысалдары көрсетілген.