ИСТОРИКО-НАУЧНОЕ НАПРАВЛЕНИЕ ГУМАНИТАРИЗАЦИИ МАТЕМАТИЧЕСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Нугуманова, А.С. (My University, 2013)
Ара шарттар математикалық білімнің гуманитаризации перспективалы арқылы оқу историко-математических мақсаттың жүйесін бағыт болып табылатын.