РУХАНИ ЖАҢҒЫРУ ЖƏНЕ БІЛІМ БЕРУДІҢ ЖАҢАРУДАҒЫ РӨЛІ - Мукалиева, Б.Х.; Рысбек, Н. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Мақалада Жаңа бағдарлама талабы жас ұрпақтың тəрбиесіне білімді жүйелі түрде жетілдіре беру туралы зерттелген мəлімет берілді. Жаңаша оқыту оқушылардың жасампаз жəне ерекше болуға көркем туындылар жасай білуге, өз қалауы бойынша білім алуға, оны өз бетінше дамытуға, яғни нақты бейімділігі мен қызығуын, денсаулығын, білімін, қабілетін еске ала отырып білім беру.
Keywords: білім беру жүйесі; оқытудың жаңа технологиялары; білім берутуралы зерттелген мəлімет берілді