МАТЕМАТИКАНЫ АҒЫЛШЫН ТІЛІНДЕ ОҚЫТУДЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ: МАТЕМАТИКАНЫ ШЫНАЙЫ ӨМІРМЕН БАЙЛАНЫСТЫРА ОТЫРЫП ОҚЫТУ - Патуллаева, Х.Н.; Ақтаев, М.Б.; Айдосова, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бұл мақалада математика пəнін ағылшын тілінде үйретудің ерекшеліктері жайында баяндалады. Сонымен қатар, математиканы ағылшын тілінде оқыту барысында туындайтын қиындықтарға ұсынылған шешімдер туралы айтылып, оқытудың тиімді тəсілі туралы айтылатын болады.
Keywords: ағылшын тіліндегі математика; математиканы оқыту