ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТƏСІЛДЕРДІ БІЛІМ БЕРУ ТƏЖІРИБЕСІНДЕ ҚОЛДАНУ - Савельева, О.В.; Шолпанбаева, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Осы жазылған мақала педагогтардың жаңа əдіс тəсілмен білім беру. Тəрбиенің дамуында жақсы нəтижеге қол жеткізу үшін оқытушылар мен студенттердін арасындағы қарым қатынастың жақсы болуы. Заман талабына сай жаңа технологияларды қолдана білу.