ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ ПӘНДЕРІН ОҚЫТУ АРҚЫЛЫ ОҚУШЫЛАРДЫҢ БОЙЫНДА ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Камалова, Г.М.; Нургалиева, Б.Г. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ұлттық құндылықтар арқылы оқушыларды рухани–адамгершілікке тәрбиелеу іс–шаралар туралы айтылады. Сабақта оқушыларға ұлттық құндылыққтарға бағытталған тапсырмалар беру арқылы адамгершілікке тәрбиелеу жолдары қарастырылады.
Keywords: ұлттық құндылық; рухани–адамгершілік тәрбие