БІЛІМ БЕРУДІ ДАМЫТУДАҒЫ СПАНДИЯР КӨБЕЕВ МҰРАЛАРЫНЫҢ АҒАРТУШЫЛЫҚ СИПАТЫ - Булекбаева, Ж.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада жас ұрпақты тәрбиелеуде Спандияр Көбеевтің ағартушылық мұрасының рөлі ашылады. Ыбырай Алтынсариннің ізін жалғастырушы Спадияр Көбеевтің еңбектеріне талдау жасай отырып, тәрбиелік сипаты мысалдармен озық педагогикалық жаңашыл ретінде баяндалады.
Keywords: білім беру; Спандияр Көбеев; педагогика; мұра