КІТАП– САРҚЫЛМАС ҚАЗЫНА - Кусаинова, У.Р.; Сактаганова, Ж.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Соңғы уақытта адамдар аз оқи бастады. Мақалада адам өміріндегі оқудың мәні ашылады, осы мәселе бойынша жұмыс тәсілдері мен әдістері сипатталады. Мақалада жалпы білім беретін мектеп оқушыларының рухани қызметі ретінде оқу қажеттілігін дамыту туралы негізгі ұғымдар қарастырылады.
Keywords: Оқырман мектебі; кітап – байлық; Рухани жаңғыру; жоба; буккроссингтік акциясы; қоғамдық қозғалыс; оқырман; дәстүр; ұлы ағартушының өмірі; қазіргі заман ақыны