БІЛІМ БЕРУ ТƏЖІРИБЕСІНДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТƏСІЛДЕР - Нургажанова, Рсалды Сатибековна; Абусагитова, Айгуль Саматовна; Касенова, Айжан Асқарбекқызы (My University, 2019)
Бұл мақалада білім беру саласын жетілдіру мақсатында жаңа инновациялық технологияларды оқу үрдісінде жиі қолдану қажеттігі, математика,информатика жəне ағылшын оқыту үрдісінде қазіргі заманауи инновациялық техникаларды қолдану арқылы оқушылардың пəнге деген қызығушылықтарын, оқу-ақпараттық, зерттеу-тəжірибелік əрекеттерін дамытуға болатындығы, олардың оқытушыға жəне оқушыларға берер қандай көмегі бар екендігі айтылды. В данной статье рассматривается необходимость частого применения инновационных технологий с целью совершенствования сферы образования, для пробуждения интереса обучающихся к предмету через применение инновационных, учебно-информационных, исследовательско-практической деятельности в праподвании математики, информатики и английского языка, а также раскрыты ответы на вопрос, какую помощь предоставляет развитие данных деятельностей преподавателям и обучающимся. It is described in this article the need of frequent application of innovative technologies to improve math, English and computer technology’s spheres of education, to raise the learner’s interests through using innovative, informational educational, research and practical activities. It is explained the answers to the questions about benefit of development of these activities in teaching and learning.