ЛОГИЧЕСКАЯ СТРУКТУРА ОПТИМИЗИРОВАННОЙ УЧЕБНОЙ ТЕСТИРУЮЩЕЙ СИСТЕМЫ, РЕАЛИЗОВАННОЙ ПОСРЕДСТВОМ ПРОГРАММНОЙ СРЕДЫ MICROSOFT VISUAL BASIC 6.0 - Шамовский, Н.Н.; Лифенко, В.М.; Бегалин, А.Ш. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Жұмыс барысында Microsoft Visual Basic 6.0 бағдарламалық ортасы дайындаған оқыту тестілік жүйесі ұсынылады, алған білімді толық бақылау үшін автоматтандыратын процесс.