ИСТОРИЯ СТАНОВЛЕНИЯ И РАЗВИТИЯ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСТВА В КАЗАХСТАНЕ - Жусупбекова, Г.Е. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Қазақстан Республикасында өткізілген экономикалық реформалардың бірінші күндерінен бастап, кіші бизнестін дамуы мемлекеттін экономикалық саясатының негізгі бағыттарының бірі болып табылады. Өйткені кəсіпкерлік, нарықтық экономикалық қатынастарының негізгі атрибуты болып қарастырылыды.