ПЕДАГОГИКАЛЫҚ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ҮЗДІКСІЗДІК: ЗАМАНАУИ МЕКТЕП ПЕН ЗАМАНАУИ МҰҒАЛІМ, ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҚ - Жумобаева, А.О.; Шунгулова, Р.А.; Туребекова, Ж.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада педагогикалық білім беру үздіксіздігі: заманауи мектеп пен заманауи мұғалім, функционалдық сауаттылық жайлы айтылады. Функционалдық сауаттылықты арттырудағы технологиялар, білім берудегі заманауилық пен жаңашылдық – білім беріп қана қоймай, өмірге тәрбиелейтіндігі жөнінде қарастырылады.
Keywords: сауаттылық; технология; мектеп; құзіреттілік; жаңашылдық