БАҒДАРЛАМАЛАУ ТІЛДЕРІНДЕ ГРАФИКАМЕН ЖҰМЫС - Айтбенова, А.А.; Қазбекқызы, Қ. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Ұсынылған мақалада бағдарламалау тілдерінің анықтамасы, оның графикалық мүмкіндіктері, соның ішінде Lazarus және Python бағдарламалау тілдерінінің графикасымен жұмыс жасау қарастырылған. Lazarus және Python бағдарламалау тілдерінде мысалдар келтірілген.
Keywords: бағдарламалау тілі; графика; Lazarus; Python