РУХАНИ ЖАҢҒЫРУ – ӨСКЕЛЕҢ ҰРПАҚТЫҢ ДАРА ЖОЛЫ - Ахметжанова, А.Ғ.; Ибраева, А.А. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Бұл мақалада қазіргі Қазақстанның басты рухани құндылықтары айқын көрініс тапқан. Бұл – мақала ғана емес, мазмұны терең, ауқымы өте кең, ұлт руханиятын ХХІ ғасыр биігіне көтеретін рухани жаңғыру бағдарламасы деуге болады. Елбасы ғылым, білім, мәдениет пен тарихты тұтастай қамтитын ұлттық рухани жаңғыру бағдарламасын халық назарына ұсынып отыр. Әрі осы жаңа дәуірдегі ұлттың рухани жаңғыру жолыныңалты бағдарын ұсынғаны жөнінде жазылған.
Keywords: Болашаққа бағдар; Рухани жаңғыру; ұлттық сана; тілдердің үштұғырлығы; білім