БАСТАУЫШ СЫНЫПТЫҢ ОҚУ ҮРДІСІНДЕ АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ ЖОЛДАРЫ - Урбисинова, А.Б.; Есимгалиева, Т.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада жалпы орта білім беру мектептерінде білім беруді ақпараттандыру мəселесі, сонымен қатар, болашақ ұрпақты ақпарат əлеміне дайындау жəне олардың оқу үрдісінде компьютерлік технологияларды пайдалану жолдары қарастырылған.
Keywords: білімді ақпараттандыру; педагогикалық технологиялар; интерактивті диалог