САПАЛЫ БІЛІМ БЕРЕ ОТЫРЫП, ҰЛТТЫҚ ЖӘНЕ АДАМИ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫ ДӘРІПТЕЙТІН ҰРПАҚ ТӘРБИЕЛЕУ - Бозжигитова, Г.Б.; Кукеева, О.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазіргі білім жетістіктерін, оқытудың әдіс –тәсілдерін тиімді пайдалануды ұсынады, инновациялық құрал ретінде кеңес береді, нәтижеге бағытталған жолдарды көздеуі көрінеді. Мақалада Біртұтас тәрбие бағдарламасы аясында ұлттық құндылықардың ұғымдары қарастырылады.
Keywords: ұлттық құндылық; адамгершілік қасиеттер; функциональдық сауаттылық; акмеологиялық мәдениеттілік; инновациялық технологиялар; педагогикалық білім беру мен кеңес беру; оқытудың әдіс–тәсілдері