УЧИТЕЛЬ И НАСТАВНИК УЧЕНИЧЕСТВА - Сизоненко, А.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақала 60 жылдардың соңы – 70 жылдардың басында 15 костанайлың орта мектепте жумыс iстеген тамаша тəрбиешi, устаз М.А. Мейлахсқа арналған. Нəтижесiнде ол педагогикалық əрекетке маңызда үлесiн қосты.