ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ЖАҢА ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТӘЖІРБИЕ - Умиржанова, А.А.; Иралинова, Л.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Инклюзивті білім берудің мән-мағынасы, мазмұны, ұстанымдары ашылады. Тіл мүкістері бар,мүмкіндігі шектеулі оқушыларды оқыту, дамыту мен қалыптастыру жолдары қарастырылады.
Keywords: инклюзив; шешу жолдары