ОҚУШЫЛАРҒА МУЗЫКАЛЫҚ ТӘРБИЕ БЕРУДІҢ ТИІМДІ ӘДІС-ТӘСІЛДЕРІ - Әмірғали П.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақала оқушыларға музыкалық тәрбие беру бойынша әдістемелік құрал ретінде әзірленді. Мақала музыканың адам өміріндегі рөлін түсіндіру, ән айту техникасын дамыту, музыкалық талдау әдістерін меңгерту, қазақ халық музыкасы мен әлемдік музыкалық мәдениетті оқытуға бағытталған.
Keywords: музыкалық тәрбие; музыка рөлі; ән айту техникасы; қазақ халық музыкасы; оқыту әдістері