САБАҚТАСТЫҚ-ҮЗДІКСІЗ БІЛІМ БЕРУ КЕПІЛІ - Касенова, Н.Ш.; Бикеева, Б.М.; Серикбаева, Р.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Білім беру саласындағы сабақтастықты педагогикалық мақсат - міндеттерге, әдіс-тәсілдерге сүйене отырып жүргізу қажеттілігі дәлелденеді. Сабақтастықты жүзеге асыру жолдарының бірі баланың келесі кезеңге өтуіне қолайлы жағдай жасауды қаматамасыз ететіндей педагогикалық қолдау көрсету.
Keywords: білім беру; сабақтастық; педагогикалық қолдау