ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН МЕН СПАНДИЯР КӨБЕЕВТІҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ҚЫЗМЕТТЕГІ ҰҚСАСТЫҚТАРЫ - Алимова, Н.Е.; Жанбыршина, А.С.; Турсынова, Е.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада авторлар Ыбырай Алтынсариннің педагогикалық мұрасына жүгіне отырып, Ы.Алтынсарин мен С.Көбеевтің білім берудің заманауи бағытындағы ағартушылық идеяларының үндестігін зерделеген.
Keywords: педагогика; мұра; идеялары; аударма; шығармашылығы