РЕШЕНИЕ ЗАДАЧ ПОВЫШЕННОЙ ТРУДНОСТИ ПО ГЕОМЕТРИИ - Асканбаева, Галия Баймухаметовна; Доспулова, Улмекен Каримовна (My University, 2019)
Математика мұғалімдерін дайындау барысында элементарлы есептерді шешуге арналған əр түрлі пəндер оқытылады. Бірақ оларды қиындығы жоғарылатылған есептерді шешуді үйрету қиын проблемалардың бірі. Сондықтан, "Геометриялық есептерді шығару практикумы"пəнін оқыту өзекті При подготовке учителей математике преподаются различные дисциплины по решению задач элементарной математики. Однако, научить решать задачи повышенной трудности является непростой задачей. Поэтому дисциплина "Практикум по решению геометрических задач" является актуальной By training teachers various disciplines according to the solution of problems of elementary mathematics are taught mathematics. However, to teach to solve problems of the increased difficulty is a difficult task. Therefore the discipline "A workshop on the solution of geometrical tasks" is urgent
Keywords: есеп; геометрия; симметрия; олимпиада; задача; геометрия; симметрия; олимпиада; task; geometry; symmetry; Olympic Games