БАСТАУЫШ СЫНЫПТАРДА КӨРКЕМ ШЫҒАРМАЛАРМЕН ЖҰМЫС ӘДІСТЕМЕСІ - Аралбаева, А.Ғ.; Серік, Н.Л. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Ұсынылған мақалада көркем шығарма материалдары бастауыш сыныптардың әрбір пән мазмұнына енгізіліп, оқушылардың даму ерекшеліктеріне сәйкес жіктелсе, тиімді әдіс қолданылса, онда көркем шығармаларды оқытуда тиімді әдіс тәсілдер қолдану арқылы оқушыларға сапалы білім беруге негіз болады.
Keywords: көркем шығарма; мысал; мақал-мәтел; жұмбақ; ертегі; өлең; батырлар жыры; шешендік сөздер; жаңылтпаш; жұмбақтар