Студенттердің ғылыми ізденіс жұмыстары арқылы кәсіби құзіреттілігін қалыптастыру - Омарова, Г.Ә.; Қолдас, Г.Б.; Сапарбекова, А.Е. (My University, 2013)
In this station showes the questions about scientific activities for developing professional treat of students.