ПАНДЕМИЯ КЕЗІНДЕГІ ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУДЫҢ МАҢЫЗЫ - Аскарова, С.С.; Белишкина, Г.П. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Қазіргі уақытта COVID-19 пандемиясы бүкіл əлемдегі адамдардың өмірін өзгертті. Жобаның мақсаты: COVID-19 пандемиясы кезінде дене жаттығуларының нұсқалары мен əдістерін зерттеу.