ЖАЛПЫ БІЛІМ БЕРЕТІН МЕКТЕПТЕРДЕ БІЛІМ БЕРУДІҢ ЖАҒДАЙЫН ЖАҚСАРТУ - Баймолдина, А.Б.; Ильясова, Ж.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада жалпы орта білім беру құрылымын жаңарту, білім беру процесіне қатысушылардың талабын, мүмкіндігі мен қызығушылығын толық ескеруді, оқытуды дараландыруға жағдай туралы баяндалған.
Keywords: заманауи сабақ; ақпараттық–коммуникациялық технология; білім алушылар