ƏБУ НАСЫР ƏЛ-ФАРАБИДІҢ РУХАНИ МҰРАСЫ - Фазылова, А.А.; Нұрмағамбетова, А.Қ. (publisher of Kostanay state pedagogical university, 2020)
Мақала ұлы ғалым-ойшыл Əбу Насыр əл-Фарабиге арналған. Ғалымның философиялық дүниетанымына ерекше назар аударылады. Авторлар музыка, əдебиет саласындағы еңбектерді зерттеді.
Keywords: Əбу Насыр əл-Фараби; философия; ғылым; зерттеу; еңбектері; ғылыми музыка; шығармалар; ұстаз; астрономия