МЕКТЕПТІК БІЛІМ БЕРУДЕГІ ИНФОРМАТИКА МЕН ӨНЕРДІҢ ИНТЕГРАЦИЯСЫ - Оспанова, Ш.Б.; Оспанов, М.Г. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Үнемі өзгеріп отыратын білім беру талаптары мен мүмкіндіктері әлемінде инновацияға ұмтылу маңызды. Негізгі тәжірибелердің бірі–пәнаралық кіріктіру. Бұл оқушылардың білімі туралы біртұтас және жан–жақты түсінік қалыптастыру үшін оқу процесінде әртүрлі пәндерді біріктіру. Информатика мен Өнер пәнін оқу үдерісіне интеграциялау қазіргі білім берудегі маңызды сәт болып табылады.
Keywords: интеграция; информатика; өнер; мектептегі білім; жан–жақты даму