«АТОМ ЖӘНЕ АТОМ ЯДРОСЫНЫҢ ФИЗИКАСЫ» ПӘНІНЕН ЗЕРТХАНАЛЫҚ ЖҰМЫСТАРДЫ ОРЫНДАУҒА АРНАЛҒАН ОҚУ-ӘДІСТЕМЕЛІК ҚҰРАЛ - Косжанова, А.Г.; Нупирова, А.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Жоғары оқу орындарнында оқитын студенттер үшін «Атом және атом ядросының физикасы» пәнінен зертханалық жұмыстарды орындауға және атом физикасы заңдарын эксперименталды зерттеуге арналған оқу-әдістемелік құралы. Студенттердің назарын тәжірибелерден, яғни физикалық құбылыстардан және олардың заңдылықтарынан ақпараттар алу. Жұмысқа дайындық кезінде білімін тексеру үшін сұрақтар қарастырылған.