ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ИКТ НА ЗАНЯТИИ – ВАЖНЫЙ ФАКТОР ПОВЫШЕНИЯ КАЧЕСТВА ЗНАНИЙ НА УРОКАХ КАЗАХСКОГО ЯЗЫКА - Дауренбекова, Ж.К.; Таскужина, А.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Берілген мақалада қазақ тілі сабақтарында студенттердің білім сапасын көтеру мақсатында игерушілік ақпараттық жəне коммуникативтік технологияларды пайдалану қарастырылады.