ПЕДАГОГ ҰЖЫМЫНЫҢ КӘСІБИ ШЫҢДАЛУЫНЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ АСПЕКТІЛЕРІ - Кубекова, И.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл жұмыста мектеп басшысының педагог ұжымымен эмоционалдық интеллектіні және 4К жүйесін дамыту бойынша жүргізілетінжобасы көрсетілген. Аталмыш жоба, білім беру ұйымдарында жаңа жоба болып келеді. Берілген жұмыста педагогикалық ұжыммен жүргізілген және әлі де жүргізілудегі бағдарлама мақсатына қатысты өзекті міндеттер ашық сипатталған. Мақсатқа жету жолында автор жаңа жобаның күтілетін нәтижесін белгілеп, оған жету бойынша жұмыстарын ұйымдастырған. Өткізу жолын дәлелдер мен ұсыным.
Keywords: эмоция; интеллект; стресс; төзімділік