ОТБАСЫ – ӘЛЕУМЕТТЕНДІРУ ҮДЕРІСІНІҢ ЖЕТЕКШІ ИНСТИТУТЫ - Сәбитбек, Жанерке; Шалгимбекова, Алия Батырхановна (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. «Жастар саясатының басымдықтары Қазақстан Республикасының Президенті – Елбасы Н.Ә. Назарбаев бастама жасаған «Қазақстан – 2050» стратегиясының түйінді мақсаттарының бірі болып табылады. Келешегіміздің келбетті, болашағымыздың баянды болуы бүгінгі жастарға тікелей байланысты».Жас ұрпақтың өз тәжірибесінде әлеуметтенуі — азаматтық қоғамның қалыптасып дамуының, азаматтардың әлеуметтік талғамдылығының алғышарты екенін түсіндіру. Актуальность. Цель.Приоритеты молодежной политики -Лидер Нации Н.Ә. Назарбаев является одной из ключевых целей Стратегии «Казахстан – 2050». Во дворце творчества детей и лица, непосредственно наличие стабильного будущего нашей молодежи».Социализация молодого поколения в своей практике-это предпосылки становления гражданского общества, социального самочувствия граждан. Relevance. Goal.Priorities of youth policy - Leader of the Nation N. Ә. Nazarbayev is one of the key objectives of the Strategy "Kazakhstan – 2050". In the Palace of creativity of children and the person, directly existence of stable future of our youth". The socialization of the young generation in their practice is a prerequisite for the formation of civil society, social well-being of citizens.
Keywords: жастар; әлеуметтендіру; жеке тұлға; отбасы; ата – ана; молодежь; социализация; личность; семья; родитель; youth; socialization; personality; family; parent