ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН МЕН СПАНДИЯР КӨБЕЕВТІҢ ӘДЕБИЕТ ПЕН ТІЛ САЛАСЫНА ҚОСҚАН ҮЛЕСТЕРІ - Смагулова, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада қазақтың тұңғыш ағартушысы Ыбырай Алтынсарин мен Спандияр Көбевтің үндестігі мен олардың қазақ тілі мен әдебиеті саласына қосқан үлестері туралы жазылған.
Keywords: мақала; сабақтастық; идея; ұрпақ; өзгерістер