ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУДЕ ОҚЫТУДЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ ГЕЙМИФИКАЦИЯНЫҢ РӨЛІ - Ниетбаева, Н.А.; Қылышбекова, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада инклюзивті білім беру мен геймификация әдістерінің үйлесімділігі қарастырылып, геймификацияның ерекше қажеттіліктері бар балалардың оқу белсенділігін арттырудағы тиімділігі талданады.
Keywords: инклюзивті білім беру; геймификация; ойын элементтері; мотивация; оқу процесі