ДЕВИАНТТЫ МІНЕЗ-ҚҰЛЫҚТЫ БАЛАЛАРҒА ƏЛЕУМЕТТІК-ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ҚОЛДАУ - Шакеева, А.Б.; Жанбатырова, А.; Каирова, Б.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада девиантты мінез-құлықты балалардың əлеуметтік-психологиялық, психоэмоционалдық өрісін түзету мақсатында Қостанай облысы орталығында орналасқан кəмелетке толмаған ауытқушы мінез-құлықты балаларға психологиялық-педагогикалық қолдау көрсету жəне оның нəтижесінде алынған жақсы нəтижелер қарастырылған.