ҚР ЖОҒАРЫ ЖƏНЕ ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРНЫНАН КЕЙІНГІ БІЛІМ БЕРУ ЖҮЙЕСІНДЕГІ ИННОВАЦИЯЛАР - Қадырбекова, Ф.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақала Қазақстан Республикасының Президенті Н.Ə. Назарбаевтың 2015 жылғы 30 қарашадағы «Қазақстан жаңа жаһандық нақты ахуалда: өсу, реформалар, даму» атты Қазақстан халқына Жолдауының қазіргі жағдайын сипаттайтын, ҚР жоғары жəне жоғары оқу орнынан кейінгі білім беруді жаңғыртудың проблемалары мен инновациялық жолдарын көрсететін үндеуі болып табылады.
Keywords: инновациялар; білім беру жүйесі; бағдарламалар; реформалар