ЛГМ ҚҰРЫЛЫМДАРЫНЫҢ ЖҮЙЕЛІ ҚОЛДАНЫЛУЫ - Исина, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада мұғалімнің іс-əрекетті зерттеу жұмысының тəжірибесі көрсетілген. Оқушылардың тілдік қорын «Лексика-грамматикалық минимум» сөздігі негізінде жетілдіру жолдары қарастырылған.
Keywords: тілдік дағдылар; мəселе; зерттеу; лексико-грамматикалық минимум; сөздік қор; қосымша