АКАДЕМИК Ө.СҰЛТАНГАЗИННІҢ ӨМІРБАЯНЫ МЕН С.М.КИРОВ АТЫНДАҒЫ ҚАЗАҚ МЕМЛЕКЕТТІК УНИВЕРСИТЕТІНДЕГІ ЕҢБЕК ЖОЛЫ - Хакимова, Т.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Баяндамада академик Ө. Сұлтанғазиннің Қазақ мемлекеттік университетіндегі Еңбек және ғылыми қызметінің негізгі кезеңдері баяндалды.С. М. Киров.
Keywords: өмірбаяны; еңбек қызметі