БІЛІМ БЕРУДЕГІ ЖАҢА КӨЗҚАРАС: SMART EDUCATION – БІЛІМ БЕРУ ЖӘНЕ ДАМЫТУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ - Жумабаев, Б.А.; Айтбаева, Х.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Smart білім берудің білім беру ортасы, өз кезегінде, оның қатысушыларынан бүкіл білім беру үдерісін, қолданылатын әдістер туралы айтылған.
Keywords: Smart; Twitter; Facebook; Smart education; зертхана; молекулалар; коммуникациялық технологиялар