КОММУНИКАТИВТІК КРЕАТИВТЕГІ ШЫҒАРМАШЫЛЫҚ ДАРЫНДЫЛЫҚ - Жусупбекова, С.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Ұсынылған мақалада коммуникативтік креативтілігін таныта алатын, яғни өзара қарым- қатынаста сөйлеу əдебі, тілдік мазмұны, зияткерлік ақыл-ой өрісі, шығармашылық дарындылығы дамыған, стандартты емес ерекше ойлайтын, жылдам жеңіл, ерекше шешім шығаратын тұлғаны айқындау мүмкіндіктері қарастырылады.
Keywords: креатив; шығармашыл; коммуникативті; дарынды; зияткер; тұлға; зейн; ақыл- ой; қалыптасу