ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИННІҢ ДҮНИЕТАНЫМЫ - Мырзағалиева, К.М.; Нұрсұлтанова, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада не бәрі қырық сегіз жыл ғұмыр кешіп, бар саналы ғұмырын ағартушылық жолына жұмсаған Ыбырай (Ибраһим) Алтынсарин қандай адам болғаны, дүниетанымы сөз болады.
Keywords: ислам; дін; құран; хадис; пайғамбар; тәрбие