ЖАРАТЫЛЫСТАНУ-МАТЕМАТИКА ФАКУЛЬТЕТІ СТУДЕНТТЕРІНІҢ СТАТИСТИКАСЫН ТАЛДАУ - Бабыр, Д.О.; Ғалымжан, Б.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада Ө.Сұлтанғазин атындағы Қостанай Мемлекеттік Педагогикалық Университетінің студенттер санына және оңың ішінде Жаратылыстану-математика факультетінің студенттеріне статистикалық талдау жүргізілді. Университеттің тарихы және факультет тарихы қарастырылды.
Keywords: Қостанай Мемлекеттік Педагогикалық Университеті; Жаратылыстану-математика факультеті; мамандық; студент