«КЕРІ ТРИГОНОМЕТРИЯЛЫҚ ФУНКЦИЯЛАР» ТАҚЫРЫБЫН ОҚЫТУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ БОЙЫНША ƏДІСТЕМЕЛІК ҰСЫНЫСТАР - Асканбаева, Г.Б.; Доспулова, У.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі. Математикалық білім беруде есептерді шығару үлкен орын алады, сондықтан есептерді шешуге ерекше көңіл бөлінеді. Дəл осы мəселе бүгінгі таңда өзекті мəселелердің бірі болып көрінді. Мақсаты. «Кері тригонометриялық функциялар» тақырыбын оқытудың əдістемелік ерекшеліктерін анықтау.
Keywords: кері тригонометриялық функциялар; шығару əдістері; мектеп; синус; косинус; математикалық сауаттылық