PBL - PROJECT BASED LEARNING ӘДІСІ ЖОБАҒА НЕГІЗДЕЛГЕН ОҚЫТУ – ФИЗИКА ПӘНІН ОҚЫТУДЫҢ ТИІМДІ ӘДІСТЕРІНІҢ БІРІ - Қожағалиева, Б.З.; Маженова, С.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ең заманауи және 4К моделін бойынша барлық қабілеттерді дамыта алатын PBL -Project based learning әдісі. Жобаға негізделген оқыту – бұл шынайы, тартымды және күрделі сұрақты, проблеманы немесе мәселені зерттеу және оған жауап беру үшін жұмыс істеу арқылы оқушылар білім мен дағдыларды алатын оқыту әдісі. 4К моделі бойынша қабілеттер: коммуникацияны дамыту, шығармашылыққа тәрбиелеу, сыни ойлау, терең араласу, табандылық сияқты құндылықтар мен дағдыларды сіңіреді.