«АГРОБИЗНЕС-2020» БАҒДАРЛАМАСЫ - Темірбекұлы, К.; Шегенова, Ж.Н. (Kostanay State Pedagogical Institute, 2017)
Беріліп отырған мақалада «Агробизнес-2020» бағдарламасы жайлы айтылады, бұл бағдарлама Қазақстан Республикасында агроөнеркәсіптік кешенді және ауыл шаруашылығының саласын дамыту үшін жасалған. «Агробизнес-2020» бағдарламасы Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2013 жылғы 18 ақпанда бекітілген. Мақалада 2013-2020 жылдары аралығында ауыл шаруашылығындағы өзгерістер мен бағдарлама нәтижелері көрсетілген.
Keywords: агроөнеркәсіптік кешен; экспорт; аграрлық экономика; экстенсивті; инфрақұрылым