АҚПАРАТТЫҚ-КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР ОҚУШЫЛАРМЕН ҚАРЫМ-ҚАТЫНАС ҚҰРАЛЫ РЕТІНДЕ - Минбаева, Г. Э.; Жарлыкасов, Б. Ж. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада ақпараттық-коммуникациялық технологиялар туралы баяндалады. Мақала басында оқушыларды оқыту үшін қолданылатын технологиялардың қысқаша сипаттамасы беріледі. Бұдан әрі технологиялардың толық сипаттамасы берілген.
Keywords: АКТ; Оқу процесі; презентациялар; интерактивті тақталар; виртуалды турлар