ҚАЗІРГІ ЗАМАН ТАЛАБЫМЕН ҰШТАСТЫРУ АРҚЫЛЫ, ЖАСТАРҒА БІЛІМ БЕРУДЕГІ ЦИФРЛЫ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ЖӘНЕ IT САЛАСЫН ДАМЫТУ - Ермагамбетова, У.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Қазіргі заман талабымен ұштастыру арқылы, жастарға білім берудегі цифрлы технологияларды және IT саласын дамытудың пайдасы және жолдары, кәсіптік білім беруге баулу жазылған.
Keywords: цифрлық технология; ақпараттық құралдар