ЖЕКЕ ТҰЛҒАНЫ ТӘРБИЕЛЕУДЕ ЦИФРЛЫҚ ТЕХНАЛОГИЯНЫҢ АЛАТЫН ОРНЫ - Досумова, Н.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл мақалада білім беру кӛкжиегіндегі цифрлы оқыту технологиясын жан–жақты талдап, саралады. Сондай–ақ, ғылым мен техниканың жедел дамыған ХХІ ғасырында жан–жақты дамыған шығармашыл жеке тұлғаны қалыптастыру үшін оқушығанені оқытамын?‖, ―қалай оқытамын?‖ деген сұрақтардың жауабын қарастырдым. Цифрлы технологияның бүгінгі маңызын толыққанды түсініп, оның негізгі функциясын зерделедім.
Keywords: Инновациялық технология; әдіс–тәсіл; техника; білім беру; оқушы; ақпараттық жүйе