БАЛАНЫҢ ШЫҒАРМАШЫЛЫҚ ДАМУЫ: ТӘРБИЕШІНІҢ ТИІМДІ ӘДІС–ТӘСІЛДЕРІ - Салимбаева, Ғ.Қ.; Бегембаева, Б.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада шығармашылық даму бала тұлғасының қалыптасуына, өз пікірін білдіруге, эмоционалды және әлеуметтік дағдыларды жетілдіруге ықпал ететіндігі көрсетілген. Тәрбиешінің рөлі бұл процесте өте маңызды, өйткені ол баланың шығармашылығын дамытуға қолайлы жағдайлар жасайды және балалардың түрлі дағдыларын жетілдіруге бағытталған тапсырмаларды ұсынады.
Keywords: шығармашылық даму; жаңа технологиялар; жеке шығармашылық жобалар; ойын әдістері; бала тұлғасы